Jouw droomhuis in 3 stappen
Een houten huis, een puntdak of toch liever een huis met dakterras? Jij kiest, wij bouwen. Dus maak je jouw keuze uit een grote online bibliotheek vol betaalbare, unieke en duurzame huizen, door verschillende architecten ontworpen. Dat doe je zo:

1. Jij kiest het huis dat bij je past
Op deze site kun je alle huizen uit de WeBuildHomes bibliotheek bekijken. Daar selecteer je in de blauwe balk je ideale woonwensen. Jouw gewenste locatie. En kies je vervolgens je favoriete huis uit de unieke ontwerpen van verschillende architecten.

2. Jij kiest de kavel waar je wilt wonen
Heb je jouw droomhuis gevonden? Kies dan jou ideale kavel.

3. Wij bouwen de straat waar jij wilt leven
Wij regelen verder alle bouwprocessen en zorgen ervoor dat jouw huis in 17 weken gebouwd wordt. Maar we doen meer: na het kiezen van een WeBuildHomes huis begeleiden wij je verder in alle stappen van een huis kopen. We doen dit van de financiering tot de oplevering van jouw nieuwe woning. Vind je het lastig om een keuze te maken uit onze bibliotheek? Wij vertellen je graag meer over de ontwerpen en helpen je om tot een goede beslissing te komen. Zodat wij zeker weten dat jij straks gelukkig bent in jouw WeBuildHomes huis.

Staat jouw droomhuis ertussen, maar je droomlocatie niet?
Geen probleem. Kies voor ‘Andere locatie’ en laat daar je gegevens achter. Bij minimaal 10 geïnteresseerden in jouw gemeente gaan wij met de gemeente praten om een project voor jullie op te starten. Laat ons dus weten waar jij wilt wonen.

Maak je huis nóg persoonlijker
Een WeBuildHomes huis is natuurlijk al uniek, maar misschien wil je het nog persoonlijker maken. Dat kan. We plaatsen daarom geen keuken in jouw huis, zodat je die zelf naar eigen smaak kunt uitzoeken. Ook kun je in plaats van de standaardafwerking zelf de keuze maken voor tegels, kranen en sanitair met ons keuzepakket. Wij verwerken je wensen vervolgens in jouw huis.

Vragen?
Mail vraaghet@webuildhomes.nl of bel ons op telefoonnummer 020-6306581  We helpen je graag verder!