Samenwerken met ervaren en bekende partners
Wij werken samen met de beste pro actieve architecten en waarborgen de optimalisatie van woonconcepten, ontwerp en commerciële haalbaarheid. Bij WeBuildhomes aangesloten architecten innoveren samen de woningbouwsector en ontdekken hoe hét ook kan, testen live welke ontwerpkeuzes wel en niet aansluiten op de vraag van de markt en zijn onderdeel van een community met stuk voor stuk vernieuwers in hun vakgebied. Architecten spelen dus een zeer belangrijke rol bij het innoveren en creëren.

WeBuildhomes is hard op weg om een open source ontwerpplatform te worden. Om de kwaliteit en vernieuwingswaarde op de lange termijn te kunnen waarborgen is het belangrijk om nu de juiste toon te zetten. Op dit moment wordt er daarom alleen samengewerkt met toonaangevende vernieuwende Nederlandse architectenbureaus.

Vind jij dat je absoluut in dit rijtje thuis hoort en wil jij meedoen in de frontlinie van de Nederlandse woningbouwsector? Meld je dan nu aan via onderstaand adres:

academy@webuildhomes.nl

Tevens werken wij samen met bekende en ervaren partners op het gebied van ontwerp, projectmanagement, bouw en financiering. De combinatie van partners en hun kennis garandeert dat onze projecten op de meest efficiënte en effectieve wijze worden ontwikkeld.