12 februari 2019

WeBuildhomes levert binnenkort Haagsche Staeten villa’s op

Binnenkort worden de acht chique Haagsche Staeten villa’s ontworpen door architectenbureau Grosfeld van der Velde en architect Henk Korteweg in Den Haag opgeleverd. Het bijzondere van Haagsche Staeten is dat alle woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architecten en er verschillende villa’s van andere projecten in de straat staan. Dit totaal van unieke woningen maakt deze buurt zeer exclusief. De woningen worden gerealiseerd door WeBuildHomes in samenwerking met Regiobouw.

Haagsche Staeten
Haagsche Staeten is onderdeel van villapark Uithofslaan. Een prachtige locatie midden tussen de stad, het strand en het Westland. Het ontwerp van dit gebied speelt in op originele landschappelijke kenmerken met veel groen en een structuur met slootjes. Zo sluit de wijk perfect aan op de omliggende omgeving en de andere villa’s in de buurt. Alle woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architecten. Tevens zijn de villa’s energiezuinig door de duurzame materialen en de zonnepanelen die zorgen voor de elektriciteit.
Lees verder

19 november 2018

WeBuildhomes viert hoogste punt van project Haagsche Staeten

Na maanden van intensief bouwen, werd onlangs het bereiken van het hoogste punt gevierd van alle 8 woningen in het nieuwbouwproject ‘Haagsche Staeten’ in Den Haag. Een belangrijke mijlpaal voor alle betrokkenen. De woningen worden naar verwachting eind februari opgeleverd en zijn gerealiseerd door WeBuildhomes.

Project ‘Haagsche Staeten’
Het nieuwbouwproject ’Haagsche Staeten’ is onderdeel van villapark Uithofslaan. Deze 8 villa’s liggen tussen het groen, midden tussen de stad, het strand en het Westland en maken het villapark volgend jaar compleet.
Lees verder