14 mei 2019

Nieuwbouwproject ‘Garden Village’ van ontwikkelaar WeBuildhomes bereikt mijlpaal

Aalsmeer – Morgen is een belangrijke mijlpaal in het nieuwbouwproject ‘Garden Village’ bereikt. Bouwbedrijf Boer Bouw heeft al het heiwerk afgerond en start morgen met het leggen van de begane grondvloer.

Om deze mijlpaal te vieren organiseert WeBuildhomes in samenwerking met Boer Bouw een feestelijk moment op woensdag 15 mei van 15:00 tot 17:00 voor alle kopers en andere direct betrokkenen. Op deze feestelijke dag aan de toekomstige Charles Gabrijweg wordt er een bouwhandeling uitgevoerd, waarna er een toast wordt uitgebracht.

Garden Village, uniek en opvallend
In project Garden Village worden 24 onder architectuur ontworpen designhuizen gebouwd die stuk voor stuk zijn uitgekozen door de kopers zelf. De bewoners konden hun woning kiezen uit een uitgebreide woningbibliotheek van meer dan 50 verschillende designhuizen, ontworpen door bekende Nederlandse architecten zoals onder andere de Architekten CIE, Luud van Ginneken en Henk Korteweg. Ieder huis is anders en dat zorgt straks voor een gevarieerd, uniek en opvallend straatbeeld in Garden Village.
Lees verder

12 februari 2019

WeBuildhomes levert binnenkort Haagsche Staeten villa’s op

Binnenkort worden de acht chique Haagsche Staeten villa’s ontworpen door architectenbureau Grosfeld van der Velde en architect Henk Korteweg in Den Haag opgeleverd. Het bijzondere van Haagsche Staeten is dat alle woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architecten en er verschillende villa’s van andere projecten in de straat staan. Dit totaal van unieke woningen maakt deze buurt zeer exclusief. De woningen worden gerealiseerd door WeBuildHomes in samenwerking met Regiobouw.

Haagsche Staeten
Haagsche Staeten is onderdeel van villapark Uithofslaan. Een prachtige locatie midden tussen de stad, het strand en het Westland. Het ontwerp van dit gebied speelt in op originele landschappelijke kenmerken met veel groen en een structuur met slootjes. Zo sluit de wijk perfect aan op de omliggende omgeving en de andere villa’s in de buurt. Alle woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architecten. Tevens zijn de villa’s energiezuinig door de duurzame materialen en de zonnepanelen die zorgen voor de elektriciteit.
Lees verder