Wil jij ook zo wonen? Vul in of bel ons: 020-6306581

Trappenhuis

Prijzen vanaf
€ 312.800,-
V.O.N.
128m2
3
2
Stuc
A+++
Henk KortewegMeer woningen van deze architect >

“Wat is dat voor huis mama?”

Trappenhuis, een eigenzinnig concept met een opmerkelijke voorgevel maken de woning de ‘blikvanger’ in de straat. Woonkamer en leefkeuken zijn royaal en fraai verbonden met de bijzondere trap en vide aan de entree patio. Maximaal de ruimte voor een leefkeuken en een woonkamer op de eerste verdieping, een woning voor kleinere huishoudens die ‘groots’ willen wonen !

Indeling
Binnenkomst via de entree patio. Entreehal, garderobe, toilet en meterkast en vervolgens kom je in een ruime leefkeuken met kookeiland en kastenwand, een extra brede schuifpui geeft toegang tot de achtertuin. Via de toegang tot de volledig vrije en open woonlaag op de eerste verdieping met zowel zicht op de achtertuin als de straat. Op de tweede verdieping een fraai uitzicht met verdiepingshoge puien. Indeling; twee slaapkamers, badkamer voorzien van twee wastafels, douche en toilet, een bergruimte met ketel en wasmachine.

Meer informatie

Dit zegt de architect over de woning

“De entree patio in combinatie met vide en stalen bordestrap maken het ruimtelijke concept van deze woning. Het geeft de woning licht, lucht en een spectaculaire open ruimtelijke beleving op alle verdiepingen. Ondubbelzinnig is dit concept vertaald in de voorgevel ;’what you see is what you get’, geen standaard raampjes in een voorgevel maar een gevel als ruimtelijk statement. De schuifdeur van de entree is een markante toevoeging die privacy en veiligheid verschaft indien gewenst en tevens gebruikt kan worden als blanco vel om je woning een eigen identiteit te geven door middel van een illustratie of tekst. De achtergevel is ontworpen vanuit de binnenruimtes, veel daglicht en privacy waar nodig.”

Maak je huis nog persoonlijker

Het huis is voorzien van standaard tegels en sanitair in de badkamer en wc. Wil je graag een persoonlijke keuze maken? Dit kan met het WeBuildHomes upgrade pakket. We laten je graag de mogelijkheden zien. De keuken is nog niet aanwezig in het huis. Deze kan je zelf naar wens uitkiezen bij een keukenleverancier en na oplevering laten plaatsen.

Over de architect

Henk Korteweg Architect is in 2012 begonnen als zelfstandig bureau te Arnhem na vele jaren ervaring bij gerenommeerde bureau’s (o.a.DiederenDirrix architecten,Tarra architectuur & stedenbouw). Mijn werk kenmerkt zich door een ambachtelijke aandacht voor licht, materiaal en ruimte ingegeven door passie voor het vak. Woningbouw zowel groot- als kleinschalig vormt de rode draad in mijn werk en heeft mijn speciale aandacht. De meest essentiële en tegelijkertijd gewone opgave van de architectuur wordt opnieuw onderzocht om te komen tot een praktische, esthetische en authentieke oplossing.

Alle tekeningen en afbeeldingen op deze site zijn impressies. Aan deze tekeningen, afbeeldingen en teksten kunnen geen rechten worden ontleend.

Minder informatie
  • Bekeken: 0
  • Favorieten: 0
   • You have not seen any houses for this session.
   • You have not added any houses to your favorites.
  Kies uit 5 huizen

  Les

  152m2
  v.a. € 431.000,-

  Les

  152m2
  3
  3
  Henk Korteweg
  -
  A++

  Pixel

  153m2
  v.a. € 460.500,-

  Pixel

  153m2
  3
  4
  Joost Glissenaar
  -
  A++

  Herenhuis Wit

  149m2
  v.a. € 450.400,-

  Herenhuis Wit

  149m2
  3
  4
  Henk Korteweg
  -
  A++

  Eigenhuis

  147m2
  v.a. € 443.800,-

  Eigenhuis

  147m2
  3
  5
  Henk Korteweg
  -
  A++

  Fresh Classic

  150m2
  v.a. € 444.250,-

  Fresh Classic

  150m2
  3
  4
  de Architekten Cie
  -
  A++