Wil jij ook zo wonen? Vul in of bel ons: 020-6306581

House w/a View hw

Prijzen vanaf
€ 340.200,-
V.O.N.
139m2
3
3
Baksteen
A+++

“De extra hoge verdieping in House with a View is helemaal leeg gelaten zodat de toekomstige eigenaar zich hier kan uitleven door zelf te bouwen.”

Indeling

Op de begane grond komt men binnen in een ruime hal met garderobe en wc. Vandaar komt men in een ruime woonkamer met een keuken aan de straatzijde. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime badkamer met douchegoot en drie volwaardige slaapkamers. De tweede verdieping is extra hoog en is vrij te delen door de nieuwe eigenaar. Door de grote ramen is er hier veel daglicht met een riant uitzicht over de buurt. De afgewerkte zijgevel met extra ramen maakt dit model uniek als hoekwoning.

Meer informatie

Dit zegt de architect over de woning

“House with a View ontstond toen wij dachten aan de gradatie van regelmaat naar vrijheid in één woning. In de traditionele gevel zien we steeds groter wordende gevelopeningen die culmineren op de bovenste verdieping. Hier bieden grote ramen uitzicht over de buurt. Door de efficiëntie van de eerste twee lagen van de woning, ontstaat op de bovenste verdieping ruimte voor vrijheid. Deze extra hoge verdieping is helemaal leeg gelaten zodat de toekomstige eigenaar zich hier kan uitleven door zelf te bouwen. Een hobbykamer, een bibliotheek, nóg meer slaapkamers: alles is mogelijk.”

Maak je huis nog persoonlijker

Het huis is voorzien van standaard tegels en sanitair in de badkamer en wc. Wil je graag een persoonlijke keuze maken? Dit kan met het WeBuildHomes upgrade pakket. We laten je graag de mogelijkheden zien. De keuken is nog niet aanwezig in het huis. Deze kan je zelf naar wens uitkiezen bij een keukenleverancier en na oplevering laten plaatsen.

Over de architect

BETA is het bureau dat werkt aan architectuur en de stad, geleid door Auguste van Oppen en Evert Klinkenberg. Kernwaarde van het bureau is dat een methodische aanpak de eerste vereiste is voor goede architectuur.

Met zijn uitgesproken onderzoeksgedreven aanpak, werkt BETA aan kantoren, culturele gebouwen, industriële projecten en (particuliere) woningen.

Alle tekeningen en afbeeldingen op deze site zijn impressies. Aan deze tekeningen, afbeeldingen en teksten kunnen geen rechten worden ontleend.

Minder informatie
  • Bekeken: 0
  • Favorieten: 0
   • You have not seen any houses for this session.
   • You have not added any houses to your favorites.
  Kies uit 5 huizen

  Les

  152m2
  v.a. € 431.000,-

  Les

  152m2
  3
  3
  Henk Korteweg
  -
  A++

  Pixel

  153m2
  v.a. € 460.500,-

  Pixel

  153m2
  3
  4
  Joost Glissenaar
  -
  A++

  Herenhuis Wit

  149m2
  v.a. € 450.400,-

  Herenhuis Wit

  149m2
  3
  4
  Henk Korteweg
  -
  A++

  Eigenhuis

  147m2
  v.a. € 443.800,-

  Eigenhuis

  147m2
  3
  5
  Henk Korteweg
  -
  A++

  Fresh Classic

  150m2
  v.a. € 444.250,-

  Fresh Classic

  150m2
  3
  4
  de Architekten Cie
  -
  A++