Wil jij ook zo wonen? Vul in of bel ons: 020-6306581

HANK House

Prijzen vanaf
€ 240.400,-
V.O.N.
120m2
3
4
Baksteen
A+++
Henk KortewegMeer woningen van deze architect >

”Een herkenbare en sympathieke woning met prachtige accenten en veel lichtinval. De hoge kap, de luiken en de ‘robuuste’ vensters geven deze functionele woning een fraai en harmonisch gevoel. De royale indeling geeft volop mogelijkheden voor het hedendaagse gezin.’’

Begane grond

Ruime entree met toilet, meterkast, garderobe en volop bergmogelijkheden onder de trap, wat deze woning erg functioneel maakt. Via de hal kom je centraal binnen in de woonkamer met aan de straatzijde een ruime open keuken die desgewenst met kookeiland kan worden ingericht. De maar liefst drie fraaie dubbele tuindeuren verbinden de woonkamer met de tuin en zorgen voor veel lichtinval.

Meer informatie

Eerste en tweede verdieping

De eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers en een badkamer met toilet. De tweede verdieping is bij deze woning een volwaardige woonlaag door de extra hoge kap. De ruimte is te gebruiken als royale vrije ruimte maar biedt tevens de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer al dan niet met een extra badkamer of berging.

Dit zegt de architect over de woning

”Een herkenbare en sympathieke woning met kap zonder beperkingen en volop mogelijkheden voor het hedendaagse gezin. De stenen lijst om de voordeur en de luiken op de begane grond zijn plezierige en praktische accenten die deze woning net weer uniek maakt in de rij. Voor het metselwerk kan gekozen worden voor een warme bruin/rode steen of een meer bijzondere witte baksteen.’’

Maak je huis nog luxer

Het huis is voorzien van kwalitatief hoogwaardige basis tegels en sanitair in de badkamer en wc. Wil je graag een luxere keuze maken? Dit kan met het WeBuildHomes upgrade pakket. We laten je graag de mogelijkheden zien. Jouw huis wordt opgeleverd zonder keuken maar met aansluitingen zodat je zelf na oplevering de keuken naar jouw smaak kan kiezen, kopen en installeren. Tevens zijn er enkele opties beschikbaar om jouw WeBuildhomes huis nog persoonlijker te maken.

Over de Architect

Henk Korteweg is in 2012 begonnen als zelfstandig architect te Arnhem na ruime ervaring als hoofdarchitect bij gerenommeerde bureaus. Architectonisch en stedenbouwkundig ontwerpen is de kernactiviteit maar grootschalige woningbouw naast particuliere woningbouw vormt de rode draad in het werk, diverse projecten hiervan zijn gepubliceerd of gehonoreerd met diverse prijzen. Gestreefd wordt naar een architectuur die dienend, praktisch en passend is maar daarnaast ook authentiek.

Alle tekeningen en afbeeldingen op deze site zijn impressies. Aan deze tekeningen, afbeeldingen en teksten kunnen geen rechten worden ontleend.

Minder informatie
  • Bekeken: 0
  • Favorieten: 0
   • You have not seen any houses for this session.
   • You have not added any houses to your favorites.
  Kies uit 5 huizen

  Les

  152m2
  v.a. € 431.000,-

  Les

  152m2
  3
  3
  Henk Korteweg
  -
  A++

  Pixel

  153m2
  v.a. € 460.500,-

  Pixel

  153m2
  3
  4
  Joost Glissenaar
  -
  A++

  Herenhuis Wit

  149m2
  v.a. € 450.400,-

  Herenhuis Wit

  149m2
  3
  4
  Henk Korteweg
  -
  A++

  Eigenhuis

  147m2
  v.a. € 443.800,-

  Eigenhuis

  147m2
  3
  5
  Henk Korteweg
  -
  A++

  Fresh Classic

  150m2
  v.a. € 444.250,-

  Fresh Classic

  150m2
  3
  4
  de Architekten Cie
  -
  A++