Wil jij ook zo wonen? Vul in of bel ons: 020-6306581

Fresh Classic

Prijzen vanaf
€ 444.250,-
V.O.N.
150m2
3
4
Baksteen
A++
de Architekten CieMeer woningen van deze architect >

“De drie-deling in de gevel en de verdiept liggende ramen verlenen het pand een klassieke uitstraling, een echo van het herenhuis en grachtenpand. De Fresh Classic heeft een uniek schuin dakje, wat de woning extra speciaal maakt.”

Indeling

De woon-leefruimte is op de begane grond, grenzend aan de tuin. De leefkeuken is gesitueerd in het midden van de woning, zodat aan de voorzijde van de woning een ruime eetkamer ontstaat. De woonkamer en eetkamer zijn afzonderlijk bereikbaar. De ruime bergkast onder de trap is vanuit de woonkamer bereikbaar. Naast de trap bevindt zich het toilet.

Een overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers, respectievelijk 12,5m² en 14,7m², met een inbouwkast van 4m² die vanuit beide slaapkamers bereikbaar is. Daarnaast is er een ruime familiebadkamer, met ruimte voor een ligbad of douche, dubbele wastafel en toilet. Op deze verdieping bevindt zich ook de aparte ruimte voor de verwarmingsketel en de ventilatie-unit. Badkamer en toilet worden casco opgeleverd, zodat deze naar eigen wensen kunnen worden uitgekozen.

Door op de beide verdiepingen een compacte kern met daarin bergruimte en badkamer in het midden van de woning te organiseren, zijn de ruim bemeten slaapkamers nagenoeg gelijk van grootte. Alle slaapkamers beslaan de volledige breedte van de woning.

* Deze woning is voorzien van drie optiepakketten; extra wandcontactdozen, extra loze leidingen en een buitenkraan
* Deze woning is voorzien van een uitbouw van 2.40 meter

Meer informatie

Dit zegt de architect over de woning

“De Fresh Classic heeft alle voordelen om per locatie en bewoner een vrije en eigen indeling te maken. De ramen zijn verdeeld over drie gevels voor een wijds uitzicht en daglicht door de gehele woning. De drie-deling in de gevel en de verdiept liggende ramen verlenen het pand een klassieke uitstraling, een echo van het herenhuis en grachtenpand. De combinatie van twee verschillende raamgroottes geeft de gevel tevens een speels en levendig karakter. Met een goede baksteentoepassing is deze Fresh Classic mooi en duurzaam!’’

Over de architect

de Architekten Cie. staat voor intelligente ontwerpen. Ontwerpen gerealiseerd door een divers team van professionele ontwerpers. ontwerpers die van stedenbouw tot architectuur en productontwerp werken en van schetsontwerp tot werktekening kunnen leveren. Teams van architecten en assistenten leveren de kennis die essentieel is voor het succes van de projecten. Het bureau is een onderdeel van Cie.: een full service Nederlands architectenbureau met een internationaal werkveld.

de Architekten Cie. werkt aan projecten die variëren van huizen, buurten, stadsuitbreidingen en stadsvernieuwingsprojecten tot wolkenkrabbers, rechtbanken, theaters, bibliotheken, scholen, hotels, zwembaden, musea en private huizen. Wij onderzoeken en bedenken specifieke en onverwachte oplossingen voor specifieke combinaties van programma en context. Elk ontwerp wordt beschouwd vanuit zijn culturele context, plaats en tijd. Voor ieder project komen we met unieke ontwerpoplossingen.

de Architekten Cie. werkt nauw samen met Cie.assist en Cie.international waardoor optimaal gebruik gemaakt kan worden van de nieuwste innovatieve technieken in duurzaamheid, eco-engineering en bouwtechniek.

Alle tekeningen en afbeeldingen op deze site zijn impressies. Aan deze tekeningen, afbeeldingen en teksten kunnen geen rechten worden ontleend.

Minder informatie
  • Bekeken: 0
  • Favorieten: 0
   • You have not seen any houses for this session.
   • You have not added any houses to your favorites.
  Kies uit 1 huizen

  Pixel

  153m2
  v.a. € 460.500,-

  Pixel

  153m2
  3
  4
  Joost Glissenaar
  -
  A++