Wonen in een WeBuildHomes huis? Bel ons!

Ben je op zoek naar een unieke woning of wil je meer informatie over WeBuildHomes huizen? Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op 020-6306581 of stuur een e-mail naar Koen via vraaghet@webuildhomes.nl.

Rianne
Koen van Meer

E: vraaghet@webuildhomes.nl
T: 020 – 630 65 81

Vragen over het concept, de ontwikkeling of persaanvraag?

Werk je bij een gemeente, corporatie of bedrijf en heb je een vraag over WeBuildHomes of een persaanvraag? Neem dan contact op met Marjolijn Luty:

Profiel-Foto's-Taru
Marjolijn Luty

E: marjolijn.luty@webuildhomes.nl
T: 020 – 630 65 81

 

Neem contact op

Naam

Email

Onderwerp

Bericht

 

Bedrijfsgegevens:

WeBuildHomes
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem


Disclaimer

WeBuildHomes besteedt zorgvuldige aandacht aan alle teksten en afbeeldingen op deze website. Alle tekeningen en afbeeldingen op deze site zijn impressies. Aan deze tekeningen, afbeeldingen en teksten kunnen geen rechten worden ontleend. WeBuildHomes aanvaardt bovendien geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De energieopwekking van de energieneutrale woningen zijn afhankelijk van meerdere locatiegebonden factoren, zoals bezonning en de hoogte van de buurwoningen. Wanneer een energieneutrale woning gekozen is wordt per situatie berekend of de woning energieneutraal geleverd kan worden.